Вход

За да виждате сайта пълноценно, моля използвайте някои от тези браузъри:

mozila_logo

google_logo

Новини
ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2023 / 2024 Г. ПДФ Печат Е-мейл
otkrivane_15_1_2023
На 15.09.2023г. в двора на училището се проведе тържествено откриване на новата учебна 2023/2024 година.  Бяха издигнати знамената на Република България и Европейския съюз. Директорът на училището г-н Емил Молов пожела на учениците успех в обучението, а на дванадесетокласниците успешно завършване и достойно представяне на държавните зрелостни изпити.  Успешна учебна година на всички ученици и учители!
 
ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ! ПДФ Печат Е-мейл

pr_2023Прием след завършен завършен седми клас в СУ "Васил Левски" Велинград за учебната 2023 / 2024 година:

Профил: Природни науки с интензивно изучаване на английски език и профилиращи предмети - Биология и ЗО, Химия и ООС, Английски език /26 ученици/;

Профил: Софтуерни и хардуерни науки с интензивно изучаване на английски език и профилиращи предмети - Информатика, Информационни технологии, Английски език /26 ученици/.

Пожелаваме успех на всички кандидат-гимназисти!

СЪВРЕМЕННО ОБУЧЕНИЕ В УЧИЛИЩЕ С ТРАДИЦИИ!

 
Национален кръг на олимпиадата по руски език в СУ „Васил Левски“ Велинград ПДФ Печат Е-мейл

ruski_komision_2023_logo

За втори път във Велинград  се проведе национален кръг на олимпиадата по руски език и за домакин на това мащабно събитие бе определено Средно училище „Васил Левски“.

Националната олимпиада по руски език се организира и провежда от Министерството на образованието и науката на Република България, Регионалното управление на образованието – Пазарджик и СУ „Васил Левски“ Велинград със съдействието на Община Велинград.

За участие във финалния кръг на олимпиадата се явиха 119 ученици от цялата страна, разделени в пет възрастови групи от VІІІ до ХІІ клас.

Гости на тържеството бяха Анелия Русакова, главен експерт в Дирекция "Съдържание на предучилищното и училищното образование" на МОН , Дора Дулчева, началник на РУО - Пазарджик, старши експерти от РУО - Пазарджик, Мариана Зинкова, началник на отдел “Хуманитарни и социални дейности” в община Велинград.

Със своята 100-годишна история Средно училище „Васил Левски“ Велинград е духовно средище и институция, осигуряваща качествено и модерно образование и изборът за домакин за националния кръг на олимпиадата по руски език е израз на високо признание за доказан професионализъм на преподавателите и е чест за град Велинград.

Националния кръг се проведе на 11 март 2023 г. от 9,00 часа в сградата на СУ „Васил Левски“ Велинград.

Националната комисия за организиране и провеждане на олимпиадата благодари на екипа на СУ „Васил Левски“ Велинград за спокойната атмосфера и отличната организация при повеждането на  финалния кръг на олимпиадата по руски език за учебната 2022/2023 година.

 
ЧЕСТВАНЕ НА ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК ПДФ Печат Е-мейл

logo_patrona_2023В петък в 9.30 на втория етаж започна рецитал, посветен на 150-та годишнина от обесването на Васил Левски. Той бе подготвен от преподавателите Петя Башкехайова и Даниела Будина. С въодушевление учениците от 4а и 4б клас рецитираха пламенни слова, които показаха колко важен за тях е Дякона. От 10.10 започна радиопредаване, посветено на Апостола на свободата. В 11 часа се проведоха традиционните щафета и крос за ученици от 5 до 12 клас. След това се състоя и наградждаването на победителите от спортните съзтезания, конкурсите за литературно произведение, презентация и русунка, посветени на живота и делото на Левски.

 
ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ 2023 ПДФ Печат Е-мейл
rsz_logo_grip_2023_finalРъководството на СУ "Васил Левски" Велинград уведомява учениците и родителите, че във връзка с усложнената епидемиологична обстановка, учебните занятия се прекратяват от 18.01.2023г. до 24.01.2023г. Учениците трябва да са на училище на 25.01.2023г.
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL